ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ παρέχει εγγυημένο επαγγελματισμό, ποιότητα και πάθος για τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να φέρουμε επιτυχώς στο δρόμο σας το καινούριο σας αυτοκίνητο.

Στην ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων σε λογικές τιμές. Εδώ θα βρείτε εξυπηρετικό και ικανό προσωπικό που θα ακούσει τις ανάγκες σας, θα σας καθοδηγήσει στις επιλογές σας και θα σας προτείνετε εξατομικευμένα σχέδια χρηματοδότησης και δόσεων.

Μπορείτε να βρείτε το καινούργιο ή μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο από το στόλο των οχημάτων που διαθέτουμε ή να παραγγείλετε ένα νέο μοντέλο διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις επιθυμίες σας. Μπορείτε να κλείσετε ένα test drive για να δοκιμάσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας ή να υπολογίσετε την καλύτερη δυνατή αξία του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας.

Επίσης, μην χάσετε την ενότητα των Προσφορών μας, η οποία ενημερώνεται συνεχώς και είναι γεμάτη από επιλογές που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας συνεχίζεται και μετά την αγορά. Στο τμήμα εξυπηρέτησης θα βρείτε προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης και αυθεντικά ανταλλακτικά που εγγυώνται γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης στο site μας.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε από κοντά και νας σας εξυπηρετήσουμε!

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ